Měsíčně tisícovku?

kurz-plyn
Vše zlé je k něčemu dobré, cykly a protiklady k životu patří jako jing a jang, Klaus a Halík, či Horák a Kaštánek. Ekonomové se bojí nízké inflace, pádu akcií i cen komodit, ale většina z nás jejich žal při tankování levného benzínu a nafty nesdílí. Méně se ví, že podobně padají i ceny elektřiny a plynu, jen naši dodavatelé nám tyto dobré zprávy nějak zapomínají sdělovat a promítat do vyúčtování.

Jejich apatie si všiml dTest, který dlouhodobě stojí na straně spotřebitelů, a vymyslel aukci, do které se už zapojilo téměř 70 tisíc domácností, které poptávají dodávky energií. To je už tak velký objem, že je pro dodavatele zajímavý i při nízké marži. Celá aukce proběhla v lednu a výsledkem byla nabídka od vítěze, kde činí roční úspora modelové domácnosti téměř 12 tisíc korun, více na: www.chcivyhodnejsienergie.cz

Nyní je ještě možné se do akce zdarma a nezávazně přidat. Pokud bude ještě volná kapacita, přijde Vám během března konkrétní nabídka a v klidu můžete zvážit, zda ji využijete. Případná změna dodavatelů proběhne koncem dubna a zařídí jí pořadatel.

kurz-plyn
kurz-el

4 komentáře

  1. Pane Jiří, pokud povazujete za blbost usetrit i vice nez 1000kc kazdy mesic, pak je to blbost. Nebo mate penez dostatek. Ja napriklad si za takto usetrene penize dokazi predstavit dovolenou nebo neco pro deti a manzelku.

  2. já se nepřídam, dodavatele si může změnit každý sám, tímto způsobem neušetříte, strácite čas blbostma.

  3. D-test je kvalitní organizace, používal jsem informací od nich při stavbě domů a vždy k plné spokojenosti. Dobře, že se pustili do organizování téhle aukce.
    Díky za informaci!

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*