Obchůzka Sv. Lucií

Děkujeme všem, kdo se podílel na organizaci a realizaci oslav Sv. Lucie.
Prosím vyřiďte za nás organizátory našim Luckám, Luciášům a Knězi poděkování za zážitek, který nám zprostředkovali. Tajemná atmosféra podvečerního průvodu se světly ve  vyrobených lucernách, navíc dobře vybraná trasa průvodu jedněmi z nejhezčích částí Litně nám zůstane dlouho v paměti. Proběhla pro Liteň opravdu výjimečná akce, zapojili se rodiče dětí z dramaťáku a z Bílého kamene, přišli nás podpořit litenští hasiči s rodinami, dokonce pár starousedlíků. Veliké poděkování za ukotvení nově pojaté tradice patří všem rodinám, které mohly Lucky navštívit.
Bude se o nás psát v regionálních Našich novinách, které právě zítra vycházejí a v lednovém čísle Liteňského zrcadla i Našich novin si budete moci připomenout naši slavnost v delším článku. Podívejte se a potěšte se fotografiemi přiloženými k příspěvku na facebooku Liteňského Pupíku.
Jedna událost končí a už začínáme připravovat další. Hned ze začátku druhého měsíce v příštím roce nás čeká Masopustní slavnost. Ještě nikdy Liteň masopust v novodobé historii nezažila. Máme přislíbenu účast muzikantů ze Zadní Třebáně a připravujeme pro děti tvůrčí dílny, kde budeme společně pracovat na prvních maskách do průvodu. Všichni jste srdečně zváni, každý váš podnět, nápad nebo postřeh budeme rádi akceptovat a zapojíme ho do programu oslav.

Liteňský Pupík

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*