Pozvánka na brigádu – zvelebení nádraží

nadraziJarní brigádu zaměřenou na obnovu a revitalizaci liteňského vlakového nádraží pořádá 11.dubna spolek Nová Liteň. Zveme všechny,kterým není lhostejný vzhled naší obce.Sraz je v 8.hod. na nádraží,zahradní nářadí prosíme vezměte s sebou.

Pro rodiče je zajištěno hlídání dětí.

A co by bylo potřeba udělat?

  1. Cedule – jsou vyrobeny dvě – umístění na fasádu,druhá,která je připevněná  na dvou trubkách by mohla přijít zabetonovat na rampu-dobrá viditelnost,když vlak zastaví ve stanici.
  2. Rampa – kolem pokácet nálety a do vnitřního prostoru rampy vysázet keře, květenu,trávu…poprosil jsem chlapce od f.Šindler,jestli by bagříkem  nepomohli….nepřiblížili trochu hlíny…atd.Jinak se již domlouvá zápas FK  Liteň-Kanalizace Šindler, zápas by asi sliboval pěknou ,,kopanou“..:-)
  3. Budova ČD – běs/děs – fasádní barva….dále výměna dřevěného sloupu(je za zenitem),který podpírá přístřešek…

Hlídání dětí od 4 let zajistí zdarma po dobu brigády Tilia o.s. formou vycházky s programem po liteňském okolí (směr židovský hřbitov, krmení daňků u obory, procházka lesíkem, stavění domečků pro skřítky,…)
S sebou batůžek s pláštěnkou, dobré boty, tvrdé pečivo, svačinu a pití na půl dne. Maminky s dětmi do 4 let vítány do party. Zájem o hlídání prosím hlašte předem mailem na jindriska.jelinkova@nature.cz a iveta.sladkova@email.cz Sraz v 8  na nádraží, konec cca ve 14 tamtéž.

 

Pokud stále váháte, podívejte se na motivační video 🙂

 

1 komentář

  1. Nádraží prokouklo. Ještě opravit ten barák a bude to jiný kafe. I ta cesta od silnice vypadá teď k světu. Chtělo by to dělat častějc. Díky sousedé, příště přijdu také. Je vidět, že opravdu makáte 🙂
    Václav

2 trackbacky / pingbacky

  1. Planě nekecáme, ale makáme. | Nová Liteň
  2. PRACOVNÍ SOBOTA | Nová Liteň

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*