Zimní běh Litní a zámeckým parkem

DSC_0010Vážení spoluobčané, přátelé a kamarádi,

v sobotu 17. 1. 2015 se v Litni konal 3. ročník Zimního běhu Litní a zámeckým parkem. Do Litně přijelo 250 běžců z celé republiky. Běhu se účastnilo 109 dětí a nejstarším závodníkem byl pan Jaroslav Janeček (rok narození 1940). Novinkou třetího ročníku byl čipový startovací systém.

Do závodu se nám vracejí závodnici pravidelně a trať v Litni se jim opravdu líbí. Příprava závodu je celoroční práce, která vrcholí měsíc před konáním – výroba medailí, příprava cen, diplomů, letáků atd. Tato akce by se nemohla konat bez dobrovolné pomoci rodičů a přátel, proto nám dovolte poděkovat těm, kteří nelitovali svého času a pomohli při přípravách a samotném závodu. Děkujeme opravdu mnohokrát za pomoc a tím i podporu zvyšováni kvality liteňského zimního běhu Litní a zámeckým parkem.

Děkujeme mnohokrát:

Nedbalové Ivě, Jiřímu Grunclovi, Martině Grunclové, Věře Rysové, Pavlíně Rysové, Lídě Klocové, Jitce Pecánkové, Davidu Kalubovi, Kateřině Kellerové,  Dáše Karlové, Zdence Malánové, Lukášovi Münzbergerovi,  Hance  Havelkové, Michalovi Kozákovi, Petře Kozákové, Hance Nejedlé, Standovi Balcarovi, Viktorovi Pastorkovi, Zdeňkovi Červenému st., Víťovi Grunclovi , Lukášovi Harnochovi, Martě Urbanové, Tereze Veverkové a mnoho dalším.

 Za DOMEČEK Hořovice, odloučené pracoviště Liteň
Eva Knopová, Jana Krtková a Stanislav Krtek

 

Výsledky závodu jsou k nahlédnutí na vysledky.irontime.cz/result47.

Kategorie, které byly měřeny bez čipového systém můžete stáhnout ZDE.

Fotografie ze závodu:
GALERIE 1
GALERIE 2 
(L. Münzberger)
GALERIE 3 
(V. Říha)

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*