Brigády 2013+2014

Můžeme se v Litni „těšit“ na další brigádu?

I když by se někomu mohlo zdát, že „zvelebovací“ aktivity dobrovolníků v Litni utichly, opak je pravdou! Přestože se teď brigády nekonaly tak často, jako při budování dětského hřiště, část Litně opět prokoukla. Kromě toho, že se na podzim za účasti zastupitelů Míly Klimenta a Lenky Jelenové uskutečnila již druhá obecní brigáda, při které byl vyčištěn a prosvětlen zarostý prostor vedle prodejny COOP, tak byl zároveň nově osázen vypletý záhon před touto prodejnou. Dále v letošním roce brigádníci FC Liteň, pod vedením Míly Klimenta, vyčistili prostor mezi hřištěm a silnicí spojující Liteň a Zadní Třebaň a Václav Kliment se postaral o „vyčištění“ okolí kostela Sv. Petra a Pavla v Litni.

Zároveň došlo, za vydatného přispění manželů Klimentových a Beaufortových, k osázení prostoru mezi dětským hřištěm a budoucím hřištěm na plážový volejbal, přičemž za přípravu „stráně“ pro vysazení jalovce obecného patří dík panu Vítězslavu Novotnému!

V Litni je množství veřejných prostranství, které by bylo fajn zvelebovat/udržovat, tak snad se v těchto aktivitách bude pokračovat – že by třeba nějakou další obecní brigádou???

 

Hanka Lukešová

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*