Loučení s létem 2011 na statku v Litni

V sobotu 3. září 2011 se bude na statku v Litni konat 2. ročník akce „Loučení s létem“, který pořádá Sbor dobrovolných hasičů Liteň ve spolupráci s Lucií Smíškovou a Domečkem Hořovice, odloučené pracoviště Liteň.

Cílem akce je připravit pro děti i dospělé příjemný den plný zábavy. Program začíná v 11:00 hodin soutěží dětských i dospělých hasičských družstev v netradičním požárním útoku. Po náročné soutěži si od 13:00 hodin mohou návštěvníci odpočinout u hudebního vystoupení Helén rock housle, a poté od 15:00 hodin zahraje pro všechny děti Liduščino divadélko se svým Rozpustilým kabaretem. Od 16:00 hodin mohou všichni přítomní posedět a pobavit se u vystoupení místní kapely a od 18:00 hodin u hudebního vystoupení bigbeatové skupiny Nikdo neví nic.

Během celé akce můžeme shlédnout ukázky zásahů a techniky hasičů, policie a zdravotníků a ukázky výcviku záchranářských psů. Pro děti i dospělé jsou připraveny výtvarné dílny a soutěže o krásné ceny. Pro dospělé je připravena především „žrací“ soutěž v pojídání ovocných knedlíků. Program bude doplněn skákacím hradem a jízdami na koních.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*